Loading...
Omgeving 2023-03-08T13:09:21+00:00

Wanneer je ons restaurant De Gulle Smid bezoekt, zal het u niet ontgaan in wat voor prachtig stuk natuur u bent beland. De rustieke Slinge met het gemaal bieden een rustgevend uitzicht.. Heerlijk om even bij te komen van een wandeling of fietstocht, of om gewoon even met de kinderen neer te strijken.

Uw kinderen kunnen heerlijk spelen in het restaurant in de speelhoek of bij mooi weer in de speelweide. U kunt zelfs een bootje huren, om de Slinge nog verder te ontdekken!

De Boven-Slinge is een beek die bij Kotten (gemeente Winterswijk) Nederland binnenkomt. Vervolgens stroomt zij in het Woold door het natuurmonument Bekendelle via Bredevoort, Aalten en Varsseveld. Prachtig om met uw kinderen of uw vrienden doorheen te roeien.

Als u dan lekker bent bijgekomen op ons terras of binnen in onze prachtige serre, dan kunt u altijd overwegen om een stukje te gaan wandelen. Rondom Winterswijk vindt u tal van mooie wandelroutes. Het buitengebied met haar vele zandwegen en bospaden vraagt om ontdekt te worden. Er zijn georganiseerde wandelingen, excursies in natuurgebieden, vooraf beschreven wandelroutes en een geweldig wandelnetwerk, waarbij u naar eigen inzicht en wens het ideale rondje loopt.

Voldaan kunt u dan nog even bij ons neerstrijken om van een borrel met een heerlijk stukje kaas of andere lekkernijen uit de streek, van onder andere Boerderij Brömmels, te genieten. Deze geitenboerderij levert verse producten die wij u graag willen laten proeven. Hopelijk geniet u zelf net zo van deze producten als wij dit zelf doen! Altijd gezellig om zelf even bij deze boerderij een kijkje te gaan nemen.

En als u dan toch lekker bij ons zit, waarom zou u dan niet even vragen naar de kaart. Wij hebben deze zo toegankelijk mogelijk gemaakt. Voor ieder wat wils!

Van vlees tot vis tot vegetarisch, net iets anders dan op andere menukaarten te vinden is. En natuurlijk hebben wij ook aan de kinderen gedacht. Zo is het voor iedereen een feestje om even bij ons uit en toch thuis te zijn!