Loading...
Over ons 2018-04-25T14:57:10+00:00

Marcel Smid en Judy Kesnar

Vanaf 1 mei de trotse eigenaren van “De Gulle Smid”.

Marcel Smid is blij terug te zijn in Winterswijk waar hij jaren heeft gewoond. En ook Judy voelt zich thuis en welkom in dit prachtige gebied in de Achterhoek.

Met een grote passie voor goed en puur eten tegen een betaalbare prijs en een enorm gevoel voor humor en gezelligheid, hebben zij het voornemen om van “De Gulle Smid” een toegankelijk restaurant te maken waar voor een ieder iets te halen valt. Daarnaast zal hun liefde voor muziek een rol gaan spelen in de toekomst. Samen met hun dochter Mindel Smid en schoonzoon Daan Heijnemeijer willen zij ervoor gaan zorgen dat een ieder zich welkom zal voelen.

Ben je lekker aan het wandelen of fietsen? Wil je even met je kinderen in het speelgedeelte zitten? En heb je zin in een kopje koffie of iets anders? Geef het aan en Marcel en Judy zullen er alles aan doen om het jullie naar de zin te maken.

Hopelijk ontdekken veel mensen snel de passie waarmee Marcel en Judy en hun betrokken team dit restaurant gaan bestieren, zodat iedereen zich uitgenodigd zal voelen om een hapje te komen eten.

Van koffie en thee, tot lunch, borrel en diner.

WEES HEEL ERG WELKOM!